loading spinner
Kombinovaný robot R301 Ultra Zväčšiť

Kombinovaný robot R301 Ultra

ROC_R 301 ULTRA

Nový produkt

Kombinovaný robot pre menšie a stredné prevádzky (10-80 jedál denne)

Cena je uvedená bez DPH

Viac detailov

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 147 bodov. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 147 bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 4,41 €.


1 472,00 € bez DPH

Pridať do zoznamu želaní

Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Logo TrustPay Logo TrustCard
Logo TrustCard

Tabuľka dát

Výška550 mm
Objem3,7 l
Hmotnosť14 kg
Napätie230 V
Príkon650 W
Kapacita10 - 80 jedál denne
Otáčky1500/min

Detaily

Zariadenie dodávané ako zostava motorového bloku, krájacej hlavy a nerezovej nádoby (kuter) s vekom a bez diskov. Objem nádoby 3,7 l a max. denná kapacita 80 porcií. Pracovná rýchlosť 1500 ot./min. Magnetický bezpečnostný systém okamžite zastaví motor ak je otvorené veko krájacej hlavy alebo kutra. Možnosť pulzného chodu.

Krájacia hlava Veľký (obličkový) vstupný zásobník slúži na spracovanie objemnejších surovín a menší (kruhový) na spracovanie úzkych plodov (koreňová zelenina, uhorky a pod.)

Kuter Určený na sekanie (mäsa, zeleniny), mixovanie (krémov, omáčok, dresingov a pod.) alebo miesenie cesta. Priehľadné polykarbonátové veko nádoby s otvorom umožňuje pridávať tekutiny a prísady počas prípravy. V základnej výbave kutra je nôž s rovným ostrím. Patentovaný tvar a osadenie noža umožňuje dosiahnuť požadovaný výsledok rýchlo a presne. Jednotlivé disky umožňujú krájanie a strúhanie všetkých druhov zeleniny, ovocia a tiež strúhanie syra, čokolády, atď. Doplnkové vybavenie: výber z 23 diskov, nôž s hrubým alebo jemným vrúbkovaním, univerzálny odšťavovač. Doporučená sada diskov 2006, 1946 alebo 1907.