loading spinner

Panvica HLBOKÁ z leštenej uhlíkovej ocele s rukoväťou 9,4 l

LG104400

Nový produkt

LA IDEAL - Panvica HLBOKÁ z leštenej uhlíkovej ocele s rukoväťou - liter: 9,4 - Ø cm 40, dodržiavajte všeobecné pokyny pre používanie a skladovanie oceľových panvíc

Cena je uvedená bez Dph

Viac detailov

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 2 bodov. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 2 bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 0,06 €.


22,00 € bez DPH

Pridať do zoznamu želaní

Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Logo TrustPay Logo TrustCard
Logo TrustCard

Tabuľka dát

Výška105 mm
Objem9,4 l
Priemer400 mm

Detaily

LA IDEAL - Panvica HLBOKÁ z leštenej uhlíkovej ocele s rukoväťou - liter: 9,4 - Ø cm 40. 

Oceľová leštená panvica  je vhodná na dusenie mäsa, ryže, či paella na plynovom horáku, otvorenom ohni, ako aj na podávanie a servírovanie pokrmov.

Po použití:

Panvica nemá nepriľnavý povrch, teda môže dôjsť k pripečeniu. Nepoužívajte pre odstránenie nečistôt agresívne umývacie prostriedky alebo "drôtenku". Nechajte panvicu cca hodinu odmočiť vo vode a následne ju umyte hubkou na riad a bežným čistiacim prostriedkom. Po umytí nenechajte panvicu samovoľne uschnúť (platí prevažne pre oceľové leštené  panvice), vždy panvicu osušte napr. obrúskom a následovne potrite tenkou vrstvou rastlinného oleja. Ak vlastníte viac panvíc je vhodné medzi panvicami, pri uskladnení vložiť obrúsok.

V prípade, že dôjde ku korózii nie je dôvod na paniku, hrdza nie je v malom množstve škodlivá. Hrdzu odstráňte kefkou a znova potrite rastlinným olejom.

30 ako ostatné výrobky v rovnakej kategórii