loading spinner
Kalich pre archívne červené vína 1100 ml UMANA Zväčšiť

Kalich Fine/light red wines 1100 Umana

7287 0000

Nový produkt

Kalich pre archívne červené vína, objem 1100 ml UMANA. Balenie po 6 ks, cena je za 1 ks.

Cena je uvedená bez Dph

Viac detailov

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 1 bod. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 1 bod potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 0,03 €.


13,61 € bez DPH

Minimálne množstvo na kúpu tohoto produktu je 6

Pridať do zoznamu želaní

Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Logo TrustPay Logo TrustCard
Logo TrustCard

Tabuľka dát

Výška275 mm
Objem1100 ml
Priemer116 mm

Detaily

Kalich pre archívne červené vína 1100 ml UMANA. 

Toto sklo sa dá prirovnať k divadelnému predstaveniu až do okamihu, kým je opona zatiahnutá a môžeme obdivovať javisko plné umenia, histórie, emócií a napätia. Naše zmysly sú ostražité v tichu tohto magického okamihu, ktorý je v čase pozastavený. Všetko ostatné zmizne. Zabudli sme na ten slabý zápach líčidiel, ten malý drevený tón zo starého nábytku, tie zmyslové podnety, ktoré sú tak prepletené, že znemožňujú rozoznať ich pôvod. Keď sa odhrnie opona, svetlo náhle zaplaví hľadisko a na okamih nás oslepí. Až neskôr, keď sa vracia polotmavosť, všetko sa stáva jemným, taktným, vzrušujúcim, čitateľným.

Toto je okamih pre naše víno, ktoré na nás bude čakať v lone tohto kalicha. Jeho tanec bude osvetlený jemným divadelným svetlom.

Toto svetlo bude prechádzať nápojom a jeho jemné výdychy budú prúdiť na vnútorných stenách tejto majstrovskej konštrukcie, ktorá má poskytnúť intenzívny zmyslový výlet. Víno harmonicky vráti dych svetla. A svetlo bude putovať cez víno, čo nám umožní pohľad na druhú stranu.

Profil tohto skla je postavený na tvare ochrannej matky, ktorá bude schopná prijať, privítať a ochraňovať adoptívneho syna, starať sa o neho a spievať svoje chvály  komukoľvek, kto ho bude chcieť.

Perfektné vína pre toto sklo sú chudobné na farbu, ale bohaté na jas. Sú to vína, ktoré strávili dlhý čas vo svojich sudoch alebo vo fľašiach, od 3 do desiatok a desiatok rokov. Odmenia vás jemným, hladkým pocitom.

Teplota podávania bude pomerne vysoká v rozsahu 15 až 18°C.

Pretože toto sklo môže byť použité na zvýšenie vnímaného významu vína, môže tento kalich pomôcť aj čašníkovi alebo sommelierovi pri servírovaní dvoch stolov, ktoré si objednali vína, ktoré sú rozhodne odlišné z hľadiska hodnoty a ceny. Toto sklo sa dá použiť aj na viacfarebné víno, ak si vyžaduje dlhý čas strávený v sude. Jemne a láskyplne pohladíme toto sklo pred naliatím malého množstva vína. Potom ho umiestnime opatrne na stôl, aby sme pozvali našich hostí, ktorí si vychutnajú jeho zmyselné pohyby.

8 ako ostatné výrobky v rovnakej kategórii