loading spinner
Cubus B samoobslužná chladená vitrína Zväčšiť

CUBUS B obslužná chladená vitrína 800

CU080750FB

Nový produkt

CUBUS B obslužná chladená vitrína 800 - 1 polica. Plne zabudované priestorné vitríny CUBUS B predstavujú niej ln zajímavý interiérový prvok pro vašu prevádzku, ale také ideální riešenie na všetko uskladnenie čerstvých potravín. Rozmery (šxhxv) 800x700x500 mm. Vhodná na cukrárske a lahodkářské výrobky vrátane šalátov, mäso a udeniny..


Cena je uvedená bez Dph

Viac detailov

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 444 bodov. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 444 bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 13,32 €.


4 440,00 € bez DPH

Pridať do zoznamu želaní

Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Logo TrustPay Logo TrustCard
Logo TrustCard

Tabuľka dát

Výška500 mm
Výkon470 W
Teplota+4°C

Detaily

CUBUS B samoobslužná chladená vitrína, šírka 800 mm. Celonerezová konštrukcia s dvojitým izolačným sklom a ložiskovým pojazdom na kolieskách pre ľahké a časté oteváranie.. Dvierka je možné rýchlo a jednoduco zložiť na každodennú údržbu. LED osvetlenie, umiestnené horizontálne nad každou policou zvlášť, zaišťuje ideálne osvetlenie na všetkýchch úrovniach. Spodné nerezové dno: Možné využitie ako ďalší priestor na umienenie podnosov s výrobkami. Ventilované chladenie (s rôzným počtom ventilátorov podľa typu vitríny) a výparníkom umiestneným v dolnej časti, zaisťuje velmi efektivnú cirkulaciu chladeného vzduchu.

Doba dodania 5-6 týždňov.

13 ako ostatné výrobky v rovnakej kategórii