loading spinner
Plynové varidlo VP 40 (ZP) Zväčšiť

Plynové varidlo VP 40 (ZP)

10210000A.1.A

Nový produkt

Plynové varidlo sa skladá z hornej varnej časti a podstavca so štyrmi stĺpikmi s nastaviteľnými nožičkami a odkladacím roštom.

Cena je uvedená bez dph

Viac detailov

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 220 bodov. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 220 bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 6,60 €.


2 203,00 € bez DPH

Pridať do zoznamu želaní

Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Logo TrustPay Logo TrustCard
Logo TrustCard

Tabuľka dát

Výška900 mm
Príkon3 kW, 5 kW, - celkový 18 kW
Kapacita4 horáky

Detaily

Plynové varidlo sa skladá z hornej varnej časti a podstavca so štyrmi stĺpikmi s nastaviteľnými nožičkami a odkladacím roštom. Varnú časť tvorí horný rám, spolu s bočnými a zadnou stenou, ktoré sú z nehrdzavejúceho plechu a dno. V hornom ráme sú uložené štyri plynové horáky, ovládané spredu štyrmi regulačnými kohútmi, vybavenými termoelektrickými poistkami, ktoré zabezpečujú bezpečné horenia plynových horákov. Pre hospodárne využitie spotrebiča má pravý predný horák menší príkon. Hlavný uzatvárací plynový kohút je ovládaný v pravej hornej prednej časti ovládacieho panela kľúčom. Z čela pod ovládacím panelom je umiestnená výsuvná odkvapová misa pre pretečené suroviny. PRÍSLUŠENSTVO v cene: 1 x regulačný krúžok 1 x kľúč uzáveru plynu.

6 ako ostatné výrobky v rovnakej kategórii