loading spinner
Kalich pre rosé a mladé biele vína 520 ml UMANA Zväčšiť

Kalich pre rosé a mladé biele vína 520 ml UMANA

7287 3300

Nový produkt

Kalich pre rosé a mladé biele vína, objem 520 ml UMANA. Balenie po 6 ks, cena je za 1 ks.

Cena je uvedená bez Dph

Viac detailov

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 1 bod. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 1 bod potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 0,03 €.


11,50 € bez DPH

Minimálne množstvo na kúpu tohoto produktu je 6

Pridať do zoznamu želaní

Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Logo TrustPay Logo TrustCard
Logo TrustCard

Tabuľka dát

Výška246 mm
Objem520 ml
Priemer92 mm

Detaily

Kalich pre rosé a mladé biele vína 520 ml UMANA. 

Každý stôl potrebuje tento kalich. Toto je dokonalé sklo všade tam, kde sa víno nachádza v čo najväčšej miere a všetky rozptyľovania sú odpustené. Kalich na víno, ktorý privíta akýkoľvek typ mladého bieleho vína. Jeho zúžený tvar, jeho značná kapacita a veľký vnútorný objem umožňujú tekutine vyjadriť všetku jej mladú aromatickú kvalitu, ktorá sa skladá z čerstvosti a jasných pocitov. Sklo sa dobre hodí na akékoľvek suché víno charakterizované určitou aromatickou kvalitou.

Je to dokonalé sklo, ktoré máte použiť vtedy, keď chcete vyjadriť myšlienku otvoreného priestoru, široký a osviežujúci pocit, ktorý prichádza s výhľadom  do neba. Tento kalich na víno vyvoláva obraz jari, kvitnúcich kvetov, ktoré uvoľňujú jemné vône ovocia, ktoré sa ešte nezohrieva na slnku, byliniek, ktoré placho začínajú kvitnúť farbami. Medzitým sa život v lese prebúdza a mladé listy potešia naše oči a naše zmysly.

To je to, čo chceme od tohto skla. Vína budú podávané pri teplotách pod 10°C.

Je ideálny pre vinobranie bielych vín, pre biele vína vyzreté v nerezi alebo vo fľaši nie dlhšie ako tri roky, ako aj pre veľmi mladé ružové vína, ktoré neprešli žiadnym oxidačným procesom.

8 ako ostatné výrobky v rovnakej kategórii