loading spinner
Univerzálny šľahací a hnetací stroj Zväčšiť

Univerzálny 30 l šľahací a hnetací stroj

30491000B-30.A

Nový produkt

Univerzálny šľahací a hnetací stroj 30 l + príslušenstvo

Cena je uvedená bez dph

Viac detailov

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 837 bodov. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 837 bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 25,11 €.


8 375,00 € bez DPH

Pridať do zoznamu želaní

Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Logo TrustPay Logo TrustCard
Logo TrustCard

Tabuľka dát

Výška1140 mm
Objem30 L kotlík
Príkon1,5 kW - 2,2 kW, - 2,8 kW
Prípojka400 V / 3 N
Výdajnosť3 prevod. stupne

Detaily

Univerzálne stroje sa používajú v profesionálnych veľko kapacitných kuchyniach a v ďalších prevádzkach spracovávajúcich potraviny (výrobne lahôdok, cukrárne, mäsiarstva a pod.). Univerzálne stroje zaisťujú možnosti spracovanie potravín od hnetenia ľahkých i ťažkých ciest, miešanie zemiakovej kaše a rôznych krému, šľahanie smotany, bielkov a majonézy. Okrem toho možno stroje použiť ako pohonnú jednotku pre prípojné strojčeky na mletie a rezanie mäsa, mletie maku, strúhanie (resp. Rezanie) zemiakov a zeleniny, na prípravu strúhanky a pod.
Stroje sú celokovovej konštrukcie, povrchovo upravené vrchným lesklým lakom, s nerezovými krytmi, moderného tvaru.Podstavec je opatrený otvormi pre gumové nožičky. (Tieto je možné doobjednať) Spolu so strojom je dodávané príslušenstvo o obsahu 30 litrov, ktoré sa skladá z kotlíka o obsahu 30 litrov a sady pracovných nástrojov - hák - miesič, miešač, šľahacia metla, transportný vozík a podstavec pre kotlík a redukčný nosič kotlíka.

Ako zvláštne príslušenstvo je možné so strojom dodať podľa priania zákazníka prípojné strojčeky - na mletie mäsa typu RMA 27, strojček na rezanie a strúhanie typu RUS 22, strojček na mletie maku RMM 22.

Výkon stroja 30 l kotlík:
Cesto vianočkové (múka) 8 kg,
krém z bielkov 1 l,
Šľahačka 6 l,
zemiaková kaša 10 kg

18 ako ostatné výrobky v rovnakej kategórii