loading spinner

Dóza na potraviny Husi s popisom 0,6

P194DV06K118134413

Nový produkt

Zdobené vzorom s husami a modrým okrajom. Hladké drevené veko tesne zapadne do nádoby. Určené na skladovanie korenia, obilnín a iných sypkých produktov. Popisy sú v Slovenskom aj Českom jazyku podľa požiadavky ako na obrázkoch produktu, pri objednávke napíšte aký nápis chcete aj mimo ponuky na obrázkoch, my Vám potvrdíme ich verziu.

Možno umývať v umývačke riadu. 

Cena je uvedená bez Dph

Viac detailov

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 2 bodov. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 2 bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 0,06 €.


27,05 € bez DPH

Pridať do zoznamu želaní

Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Logo TrustPay Logo TrustCard
Logo TrustCard

Tabuľka dát

Výškas vekom 15 cm
Objem0,6 l
Priemer11,7 cm

Detaily

Karlovarský porcelán Thun 1794 - Dóza na potraviny s dreveným vekom Husi  s popisom. Objem: 0,6 l. Výška s vekom: 15 cm. Priemer: 11,7 cm. Telo nádoby je vyrobené z českého porcelánu, zdobené vzorom s husami a modrým okrajom. Hladké drevené veko tesne zapadne do nádoby. Určené na skladovanie korenia, obilnín a iných sypkých produktov. Popisy sú v Slovenskom aj Českom jazyku podľa požiadavky ako na obrázkoch produktu, pri objednávke napíšte aký nápis chcete aj mimo ponuky na obrázkoch, my Vám potvrdíme ich verziu.

Možno umývať v umývačke riadu. 

30 ako ostatné výrobky v rovnakej kategórii