loading spinner
Plynový varný kotol 300 l Zväčšiť

Plynový varný kotol 300 l

KG-300-R

Nový produkt

Plynový varný kotol KG-300 rada 900, - hranatý duplikátor, spotrebič typu A - nie je potrebný komín. Novinka! varné kotly s digitálnym ovládaním.

Cena je uvedená bez Dph

Viac detailov

Nákupom tohto produktu získate vernostné body v počte 898 bodov. Ak Váš košík bude obsahovať celkom 898 bodov potom ich môžete premeniť na zľavový kupón s hodnotou 26,94 €.


8 982,00 € bez DPH

Pridať do zoznamu želaní

Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Bezpečná platba PayPal vašou platobnou kartou
Logo TrustPay Logo TrustCard
Logo TrustCard

Tabuľka dát

Výška900 mm
Objem300 l
Hmotnosť210 kg
Výkon0,25 kW
Napätie230 V + PEN 50 Hz TN-S, 0,5 A
Príkon30 kW -plyn
Výdajnosťdoba ohrevu vody: 90-110 min. / 3/4 prípoj.

Detaily

Varné kotly sa skladajú z nerezového duplikátora (INDIRECT nádoby) a samonosného rámu. Duplikátor je zložený (zvarený) z vylisovanej hornej dosky, vylisovaného dna nádrže, vnútorného a vonkajšieho plášťa. Obsah varnej nádoby je ohrievaný parou, ktorá sa vytvára v duplikátore. Kotle sa vyrábajú na médium PLYN, ELEKTRIKA alebo PARA. Na hornej doske je umiestnená poistná armatúra, napúšťací ventil na vodu a vylisovaný poklop nádoby, ktorý je upevnený na pánte.Samonosný rám je vybavený štyrmi nastavovacími nohami. Na prednej časti sa nachádza krycí plech, ovládací panel s reguláciou (plyn, elektro alebo para), napúšťací a kontrolný ventil na vodu v duplikátore. Na vypúšťanie obsahu varnej nádoby slúži 2” výtokový ventil. 

30 ako ostatné výrobky v rovnakej kategórii